Марк Вилмотс: Индивидуални грешки бяха в основата на загубата

rumania-fenove
Фенове на Румъния се биха помежду си в Париж
14.06.2016
sepp-blater
Сеп Блатер: УЕФА манипулира жребии!
14.06.2016
mark-wilmots

Селекционерът на Белгия Марк Вилмотс изрази разочарованието си от загубата на отбора му от Италия с 0:2 в първия двубой на „червените дяволи“ на Евро 2016. Вилмотс подчерта, че груби индивидуални грешки са попречили на тима да запише положителен резултат, но не посочи конкретни имена.

„Имахме своите ситуации в мача, но в същото време допуснахме и доста индивидуални грешки, от които италианците се възползваха. Не трябва обаче да губим увереността си”, коментира наставникът след срещата.

„Де Бройне и Лукаку определено не изиграха най-добрия си мач, но не бих искал да ги критикувам и да търся извинения. Кевин бе изключително важна фигура за нас в други срещи и той винаги е способен да направи решаващо отиграване, което бе и причината да го оставя на терена” обясни Вилмотс.

„Първият гол на Италия до голяма степен предреши развоя на мача. Имаше проблем в нашата комуникация, а на това ниво подобна неточност ще бъде наказана. Жалко, че защитата ни беше преодоляна с 40-метрово подаване. Не бива да се отчайваме, имаме още два мача, които ако спечелим ще продължим напред и точно това ще се опитаме да направим” бе коментарът на белгийския селекционер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *