Рууни и Ходжсън помолиха феновете на Англия да спрат с безредиците

pike-ispania
Жерар Пике донесе победата на Испания срещу Чехия с гол в края
13.06.2016
olivie-jiru
Оливие Жиру призна, че голът му срещу Румъния е нередовен
13.06.2016
rooney-hodgson

Наставникът на Англия Рой Ходжсън и капитанът на отбора Уейн Рууни отправиха видео обръщение към привържениците на отбора, в което ги молят да спрат с масовите безредици, които вършат из цяла Франция.

Запалянковците на „трите лъва“ участваха в серия сблъсъци в Марсилия, съпътстващи двубоя на техния отбор с Русия. Вчера от УЕФА заплашиха двата тима, че могат да бъдат изхвърлени от първенството, ако ексцесиите продължат.

„Като селекционер на Англия съм много разтревожен от заплахата, която тегне върху нас – евентуалните санкции, които могат да бъдат наложени на националния отбор. Работихме много здраво, за да бъдем тук, и отчаяно искаме да останем на шампионата. Ето защо се обръщам към всички наши фенове“, заяви Рой Ходжсън.

„Разбира се, че оценяваме вашата подкрепа, но ви умоляваме да не се забърквате в неприятности, за да сме сигурни, че това предупреждение няма да бъде приложено и ние ще имаме възможността да дадем най-доброто от себе, за да останем в надпреварата по чисто футболни причини“, каза още наставникът на отбора.

„Искам да благодаря на феновете за страхотната подкрепа на стадиона по време на мача с Русия. Сега ни предстои много важен двубой с Уелс. Искам да ви помоля да не пътувате, ако нямате билети за мача. А за феновете с билети – бъдете внимателни и разумни и продължавайте да ни подкрепяте по тези невероятен начин“, пък беше коментарът на Уейн Рууни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *